Millainen on bloggaajan unelmakoti?

IMG_9573

Huomasitkin varmaan, että saavuit hieman erinäköiselle sivulle kuin viimeksi. Olen nimittäin taas kerännyt kimpsut ja kampsut kasaan, ja muuttanut uudelle alustalle. Ai miksi, no koska mä halusin!

Mä olen kirjoittanut blogia melkein 10 vuotta ja se on ainakin mun silmissä ihan kiitettävä aika yhden harrastuksen parissa. En ole tietääkseni tehnyt mitään muuta näin kauaa. Siihen kymmeneen vuoteen mahtuu paljon kasvua ihmisenä, ajatusmaailman muutoksia, tavoitteita ja kiinnostuksen kohteita. Nämä asiat puolestaan näkyvät siinä, että olen halunnut kokeilla paljon eri asioita blogin suhteen.


Miten löytää oma juttu blogimaailmassa?

Ensimmäisinä vuosina raapustin tekstejä kasaan aamuyöstä ilman mitään punaista lankaa ja räpsin asukuvia sotkuisessa huoneessa peilin kautta. Siis ihan oikeasti siellä taustalla näkyi kaikkea mahdollista roskapusseista vaatekasoihin ja likaisiin astioihin. No shame.

Seuraavaksi halusinkin olla muotibloggaaja, minkä huomasin olevan hyvin huono idea hyvin pian. Epävarmuus omasta kropasta korostui asukuvia ottaessa ja aloin vihaamaan kaikkia omia vaatteitani, sillä ne eivät olleet yhtä upeita kuin sillä lempibloggarilla.

Hyvin laajan lifestyleblogin kirjoittaminen sujuikin jo sitten huomattavasti paremmin. Pystyin höpöttämään hölmöjä juttujani ja lisäämään sekaan muutamia ruoka- tai kukkakuvia. Tässä kohtaa kamera alkoi kulkemaan mukana melkein joka paikassa ja innostuin valokuvauksesta entistä enemmän. Välillä kuvia saattoi olla vaikka kuinka moneen postaukseen, mutta sitten sitä tekstiä ei enää irronnutkaan yhtä nopeasti.

IMG_9578

Kun täydellisyydestä tuli pakkomielle 

Muutamia vuosia sitten blogimaailma alkoi ottamaan aivan uutta suuntaa entistä ammattimaisempaa ja laadukkaampaa jälkeä kohtaan. Siinähän ei tietenkään ole mitään vikaa, ellei sitten ole sellainen täydellisyyttä tavoitteleva ja epävarma persoona. Niin, voitte vaan arvata kuinka stressaavaa koko hommasta tulikin siinä vaiheessa.

Oli päiviä, jolloin rakastin bloggaamista yli kaiken. Silloin olisin voinut kirjoittaa kymmenen postausta kerralla. Välillä puolestaan halusin piilottaa tietokoneen syvälle kaapin takaosaan, jotta mun ei tarvitsisi miettiä seuraavaa postausideaa.

Do what makes your soul happy 

Olen viimeisen vuoden aikana tehnyt muutoksia mun elämässä, joilla pyrin pääsemään kohti entistä onnellisempaa arkea ja positiivista mieltä. Näihin asioihin kuuluu stressin minimointi, itsensä hyväksyminen ja kivojen asioiden tekeminen.

Mä olen tosi visuaalinen ihminen ja nautin siitä, kun asiat näyttää mun silmään kauniilta ja inspiroivalta. Mulle onkin siis erittäin tärkeää, että oma koti näyttää kivalta ja siellä on hyvä olla. Niin materialistiselta kuin se kuulostaakin, haluan ympäröidä itseni asioilla, jotka tekevät mut onnelliseksi. Mun uutena projektina onkin siis luoda maailman ihanin, kodikkain ja inspiroivin koti. Sellainen koti, joka sopii just mulle.

Kaiken tän höpinän jälkeen päästäänkin siis itse asiaan. Tämä blogisivusto, jossa juuri nyt vietät aikaa, tulee kokoamaan yhteen mun ajatuksia ja kuvia matkan varrelta. Jaan täällä ihania inspiroivia hetkiä, löytöjä ja toivottavasti myös positiivista fiilistä. Itseni tuntien homma saattaa rönsyillä välillä hieman enemmän sinne tai tänne, mutta pääajatus on kuitenkin selkeä. Toivottavasti nautit uudesta blogisivustosta ja saat täältä inspiraatiota sekä hyvää mieltä!

Päivän kysymys: Minkä paikan mun kodista haluaisit nähdä ensimmäisenä?

No comments

Thanks for leaving your mark!