Tunnelmaa makuuhuoneeseen alle 10 eurolla

valoketju
Ajattelin aloittaa tämän kotikierroksen mun suosikkihuoneesta. Ja tarkemmin ottaen yhdestä erityisen ihanasta yksityiskohdasta täällä. Ja kirjoitusmuotona on "täällä", sillä makoilen nytkin sängyllä ja fiilistelen sälekaihtimien välistä huoneeseen tulevia auringonsäteitä.

Vaikka mun lempparijuttu täällä huoneessa onkin noi isot ikkunat, niin näin kesäaikaan sälekaihtimia tulee pidettyä kiinni noin 98 % ajasta. Siitä huolimatta huone on aivan mielettömän valoisa, eikä tunnu yhtään tunkkaiselta.

Näin kesäaikaan sisustusvalojen käyttö näinkin valoisassa asunnossa mitä multa löytyy on aika haastavaa. Tai oikeastaan se tuntuu enemmänkin turhalta sähkön kuluttamiselta. Joten suurimmaksi osaksi kaikki ihanat sisustusvalohärpäkkeet ovat tauolla kesäisin. Välillä kuitenkin haluan fiilistellä elämää ja ihanaa kotia tavallista enemmän, jolloin kytken mun suosikkivalosarjan päälle.

P1010840

Kauniin ei tarvitse olla kallista

Ostin tämän valosarjan* viime syksynä Clas Ohlsonilta alennuksesta kympillä (normaali hinta 19,95 €). Pitkällä mustalla johdolla ja kultaisilla yksityiskohdilla varusteltu kymmenen hehkulampun valosarja oli todellakin hintansa arvoinen. Parasta on kuitenkin se, että vuodenajasta ja valon määrästä riippumatta nämä seinällä roikkuvat hehkulamput näyttävät hyvältä. Niiden ei edes tarvitse olla päällä luodakseen tunnelmaa, mutta totta kai illan hämärtyessä ja valojen ollessa päällä, tunnelma on parhaimmillaan.

Mun tavoitteena onkin löytää lisää ihania ja inspiroivia juttuja kotiin pienellä budjetilla. Tykkään sisustaa huoneita aina uudelleen ja vaihtaa yleisfiilistä, joten en näe syytä sijoittaa suuria summia sisustusesineisiin, jotka saattavat siirtyä kaappiin tai vaihtaa käyttötarkoitustaan hetken kuluttua. Toki jos budjetti olisi rajaton, niin ajatusmaailmakin saattaisi hieman muuttua, heh.

*Postaus sisältää suosittelulinkin, jonka klikkaaminen ei kerrytä minulle tuloja. Suosittelen vain tuotteita, joista itse pidän.

No comments

Thanks for leaving your mark!