Valkoisen kodin väripilkku 15 eurolla

P1010877
Tein muutama kuukausi takaperin Nihtisillan kierrätyskeskuksesta* aivan ihanan löydön, josta yllätyin itsekin. Kyseessä on pieni vihreä lipasto, joka kustansi 15 euroa. Mikä tässä sitten yllätti niin kovasti? Viime vuosina mun kodin väritys on muodostunut enemmän tai vähemmän valkoisen, harmaan ja mustan sävyistä.

Tein peruskierrokseni jälkeen kurkkauksen myös huonekaluosastolle, josta mun ei ollut tarkoitus kotiuttaa mitään. Pari välikköä käveltyäni mun silmiin osui tämä ihana vihreä lipasto. Jäin tuijottamaan sitä varmaan yli 10 minuutiksi ja tutkin maalipintaa, availin laatikoita sekä tutkin nuppeja. Mietin, että mikä ihme siinä houkutti niin paljon, vaikka se ei istu mun värittömään sisustuslinjaan ollenkaan. Jokin tässä vihreässä puisessa kapistuksessa kuitenkin jäi kutkuttelemaan niin kovasti, että mun oli pakko ottaa siitä vielä kuva ennen lähtöä.

P1010887
Katselin kyseistä kuvaa mun kännykästä samana iltana ennen nukkumaanmenoa ja avasin kuvan jälleen heti herättyäni. Jostain syystä se ei vain poistunut mielestä. Ei siinä sitten muu auttanut, kuin soittaa asiakaspalveluun ja kysyä onko vihreä ihanuus vielä vapaana. Ei mennyt kauaa, kun kurvasinkin jo kaveri kantoapuna samaisen kierrätyskeskuksen pihaan. Saatiin kuin saatiinkin lipasto ahdettua mun pieneen autoon ja kannettua pari kerrosta ylöspäin kotiovelle.

Oma juttu löytyy kokeilemalla uutta

Nyt tämä vihreä ihanuus asustaa mun eteisessä ja en voisi olla onnellisempi, että päädyin kotiuttamaan sen kaikesta pähkäilystä huolimatta. Lopullista sijaintiaan tämä lipasto ei vielä ole löytänyt, sillä suunnitelmissa on siirtää se kesän aikana vielä olohuoneen puolelle.

Pointtina tässä höpötyksessä kuitenkin oli, että välillä kannattaa kokeilla rohkeasti uutta ja poistua siltä omalta väripaletilta. Oman kodin tarkoitus on kuitenkin loppupelissä miellyttää omaa silmää sekä tuntua ihanan kodikkaalta ja turvalliselta paikalta. Tästä 15 euron hintaisesta vihreästä lipastosta tuli ehdottomasti mun silmäterä ja sen myötä uskaltauduin hankkimaan lisää värejä kotiin.

*Postaus sisältää suosittelulinkin, jonka klikkaaminen ei kerrytä minulle tuloja. Suosittelen vain tuotteita, joista itse pidän.

2 comments

  1. Tosi kaunis, toi näyttää sopivan niin hyvin sun sisustukseen! *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ihastuin siihen ihan totaalisesti <3

      Delete

Thanks for leaving your mark!