Sinustako somevaikuttaja?


Olen tutustunut muutamiin eri someryhmiin viime aikoina ja mun on pakko sanoa, että se kannustamisen määrä, positiivinen fiilis ja ihmisten avoimuus on yllättänyt mut aivan totaalisesti. Saat kysymyksiin asiallisia vastauksia ja löydät paljon uusia seurattavia/seuraajia. Ja nämä ryhmäthän tosiaan ovat olleet kansainvälisiä.

Niin ihanaa kuin onkin höpötellä samanhenkisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa, olen myös kaivannut samanlaista yhteisöä tutulla ja turvallisella suomen kielellä. Kun juuri sellaista omia kriteerejä täyttävää ryhmää ei löytynyt omalla, päätin luoda täysin uuden.

Tervetuloa somevaikuttajien joukkoon!

Mikäli sua kiinnostaa some, haluat saada vinkkejä eri tekijöiltä, jakaa ideoita sekä löytää uusia seuraajia ja seurattavia, niin tämä juttu on just sulle! Nyt mä haluankin siis kutsua sut mukaan täydentämään meidän ihanaa ja inspiroivaa Somevaikuttajat-yhteisöä. Olit sitten aloittelija, ammattilainen tai jotain siltä väliltä, niin olet erittäin tervetullut mukaan. Me ei syrjitä, kiusata tai latisteta ketään.

Somevaikuttajat-ryhmässä on tilaa kaikkien ideoille ja unelmille. Me ollaan vielä pieni yhteisö, joka tarjoaa sulle mahdollisuuden löytää uusia somekavereita ja oppia uutta. Mä voin itse ainakin sanoa inspiroituvani suuresti siitä, kun pääsen jakamaan ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa.

Toivottavasti nähdään pian sun uudessa lemppariyhteisössä

2 comments

  1. Ihana idea tällainen ryhmä! Ainakin itse kaipaan kaikkia vinkkejä ja tukeakin, koska olen aloittanut blogin ja siihen liittyvän insta & facebook-tilin noin 5kk sitten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei ihanaa kuulla, että säkin oot innoissasi tästä! Toivottavasti viihdyt ryhmässä <3

      Delete

Thanks for leaving your mark!