Tukea keskittymiseen puhtaasti luonnosta

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä NORDIQ Nutritionin* kanssa.

Tämä postaus kannattaa muuten lukea loppuun asti (tai ainakin rullata viimeiseen kappaleeseen)!

P1011049

Vielä tämän vuoden alussa ravintolisät oli mulle hyvin vieras aihe ja vitamiineistakin tiesin vain ne yleisimmät asiat. Pienestä pitäen olen popsinut säännöllisen epäsäännöllisesti äidin muistutusten ansiosta monivitamiineja ja magnesiumia olen syönyt silloin, kun suonenveto on haitannut liikuntaa.

Nyt mulla on kuitenkin ollut upea tilaisuus päästä uuden työpaikan kautta tutustumaan ravintolisien mielenkiintoiseen maailmaan. Olen aloittanut homman suhteellisen varovasti yksi tuote kerrallaan ja nyt olenkin löytänyt yhden sellaisen tuotteen, josta en ihan äkkiä enää luovu. Halusinkin heti tulla jakamaan tän mun uuden suosikin myös teidän kanssa.

P1011057
Kyseessä on kotimaisen NORDIQ Nutritionin Cognitive Complex -ravintolisä. NORDIQ Nutrition on reilu vuosi sitten perustettu tuotesarja, joka sisältää 10 kapselimuotoista ravintolisää sekä viisi erilaista Nutri-Sport-jauhetta. Kaikki tuotteet on valmistettu täysin kasviperäisistä ainesosista, minkä pystyy niin näkemään kuin haistamaankin. Mua itseäni näissä houkuttaa kuitenkin eniten se fakta, ettei näissä ole mitään ylimääräisiä lisä- tai täyteaineita.

Mun oma suosikkini Cognitive Complex on suunniteltu muistin ja ajattelun tueksi. Tuotteen sisältämä kasvisjauhesekoitus pitää sisällään mm. ruusu- ja kurkumajuurta, mustaviinimarjaa sekä mustikkaa. Monesti nappaan yhden kapselin aamulla tai iltapäivällä, kun tarvitsen vähän ekstraboostia keskittymiseen. Mun on välillä tosi hankalaa keskittyä, joten kaikki apu sen suhteen onkin enemmän kuin tervetullutta! Erityisesti iltapäivällä ajatus alkaa helposti harhailemaan. Tämän tuotteen avulla olen kuitenkin saanut mieltä kirkkaammaksi ja tehokkaammaksi myös lounaan jälkeisinä tunteina.

Osallistu arvontaan Instagramissa

Jos sä haluat päästä tutustumaan tähän vegaaniseen ja lisäaineettomaan tuotesarjaan, niin suuntaa nyt mun Instagramiin @tyttikaa ja voit voittaa itsellesi suositun Cognitive Complex -ravintolisän! Osallistumisaika päättyy tiistaina 10.7. klo 23:59.

Onnea arvontaan! ♥

*Postaus sisältää suosittelulinkin, jonka klikkaaminen ei kerrytä minulle tuloja. Suosittelen vain tuotteita, joista itse pidän.

No comments

Thanks for leaving your mark!