Kurkistus olohuoneeseen

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, niin kävin pari viikkoa sitten katsomassa yhtä aivan ihanaa asuntoa Helsingistä. Kyseinen ihanuus tuntui kodilta jo heti ensi näkemältä ja 24 tuntia myöhemmin sainkin tietää, että siitä tulee meidän uusi koti. Ennen kuin siirrytään Jasun kanssa uusiin maisemiin, ihastellaan kuitenkin vielä vähän tätä meidän nykyistä kotia (joka tosin ei näytä tältä enää, sillä lähes kaikki tavarat on laatikoissa). Jatketaan siis kodin esittelyä olkkarista!

P1011234
P1011215 Asia, johon suurin osa kiinnittää mun luona aina ensimmäisenä huomiota on se, että mulla ei ole telkkaria. Hankkiuduin edellisen muuton yhteydessä eroon mun telkkarista, sillä sitä tuli katsottua päivä päivältä vähemmän. Yksi syy tietenkin saattoi olla se, että pieni karvainen tyyppi söi mun antennipiuhan. Mutta siitäkään huolimatta en kaivannut telkkaria yhtään. Kaikki tarpeellinen löytyy kuitenkin tietokoneelta.

Mitä itse tilaan tulee, mä rakastuin välittömästi noihin isoihin ikkunoihin ja niiden takaa pilkistävään kalliomaisemaan. Vaikka isot ikkunat olikin mun mieleen, ei pieni mies niistä tykännyt juurikaan. Linnut, ohikulkijat ja naapurin hevoset aiheutti poitsulle aikamoista stressiä. Seuraavan kodin suhteen tehtiinkin hyvä kompromissi tämän suhteen.

Mä tykkäsin kovasti tästä tilavasta olkkarista, mutta samalla se tilavuus johti jatkuvaan sisustamisen tarpeeseen. Aina tuntui, että jokin nurkka vaati jotain lisää ja koti ei tuntunut missään kohtaa täysin valmiilta. Siinä on paljon ihania piireitä, joista tykkään edelleen, mutta ehkä me Jasun kanssa mahdutaan myös hieman pienempään tilaan. Etenkin nyt, kun pentuhepulit on alkaneet hellittämään.
P1011229 P1011248

No comments

Thanks for leaving your mark!