Onko sun Instagram-tili inspiroivin?

Oon viime päivien aikana innostunut Instagramista ihan totaalisesti. Olenkin iltaisin kuluttanut Netflixin katsomisen sijaan aikaa YouTubessa ja eri nettisivuilla opiskellen uutta Instagramiin liittyen. Vitsi, miten paljon mielenkiintoista sisältöä oonkaan löytänyt! Muun muassa tarinoita henkilöistä, jotka ovat luoneet itselleen uran tyhjästä. Mun mielestä on niin upeeta, että porukka pystyy nykyään rakentamaan uran yksittäisen somekanavan ympärille.

Jonkin aikaa sitten siivosin aika reippaalla kädellä mun seurattavien listaa Instagramissa. Nyt kuitenkin lista alkaa olla vähän turhan lyhyt ja monesti feedistä ei löydy enää mitään uutta katsottavaa. Ajattelinkin tässä kohtaa siis turvautua vanhaan tuttuun postausideaan, jossa mun tarkoituksena on kalastella teiltä vinkkejä kivoista tileistä!

Adventure Awaits (2)

Lisää siis tämän postauksen kommentteihin yksi tai useampi inspiroiva Instagram-tili. Voit linkata halutessasi joko oman tilisi tai jonkun sun suosikin! Odotan innolla, että pääsen löytämään uutta mielenkiintoista sisältöä :) Kokoan mun lempparitileistä postauksen tämän kuun lopussa - katsotaan nouseeko näistä uusista ehdotuksista joku sinne listalle!

2 comments

Thanks for leaving your mark!