Syksystä inspiroitunut

Ihana syksy on viimein saapunut! Olin syyskuun alkamisesta niin fiiliksissä, että halusin postailla jo viikonloppuna, mutta päätin kuitenkin keskittyä nauttimaan perheen seurasta ja säästää kirjoitteluhommat tulevalle viikolle. Joten tässä sitä nyt ollaan – pimenevistä illoista ja kaapin perältä kaivetuista neuleista inspiroituneena. 

Monille kesän päättyminen saattaa olla kova paikka, mutta mä itse koen herääväni aivan uudella tavalla henkiin heti ilmojen viilentyessä ja päivien lyhentyessä. Eikö kuulostakin oudolta? Mä kuitenkin nautin niistä rennoista illoista kynttilänvalossa aivan mielettömästi ja ne antaa mulle energiaa seuraavaan päivään. Vaikka kello soisikin jo viideltä ja ulkona olisi pilkkopimeää. Jostain syystä mä koen olevani luovimmillani juurikin silloin kun on hyvin pimeää. Ehkä tästä syystä hengailen yleensä kotonakin ilman valoja, heh.

koti-details

Mulle syksy meinaa myös uusia alkuja ja mahdollisuuksia. Otan itseäni niskasta kiinni sivuun sysättyjen hommien suhteen ja laitan uuden vaihteen päälle työelämässä. Kesällä kun niiden työhommien ohessa tulee jatkuvasti päiviteltyä Forecan sääkarttaa ja mietittyä sitä päivän parhainta ulkoiluaikaa.
Syksyllä monille iskee myös se kuuluisa sisustusinspiraatio ja koko koti on laitettava uusiksi. Mä en ole poikkeus, joten pimeinä iltoina tuleekin monesti selattua Pinterestiä peiton alla jazzia kuunnellen. Mikäli ette ole muuten vielä käyneet lukemassa kodin esittely -postauksia mun edellisen kodin makkarista ja olkkarista, niin kannattaa kurkata. Niille on luvassa jatkoa pian! 

No comments

Thanks for leaving your mark!