Tarvitseeko ihonhoitoon tuhlata satasia?

P1011628
Oon vuosien aikana kokeillut jos jonkinmoista kasvorasvaa mun naamalle. Testissä on ollut erilaisia purkkeja niin naapurimarketista kuin apteekistakin. Mun iho reagoi hyvin vahvasti muuhun vointiin - stressi, kiire ja väsymys paistavat heti läpi. Eikä unohdeta niitä herkuttelupäivien jälkeisiä finnejä! Näiden lisäksi se on pintakuiva ja kärsii muun kropan tavoin ajoittain atopiasta.

Luulisi siis, että mun iho vaatisi jonkin hyvin kalliin purnukan, jossa on supervoimia! No ei. Tähän mennessä ehdottomasti paras tuote on ollut Nivea Soft. Sitä saa kätevästi niin isossa purkissa kuin pienemmässä tuubissakin. Mulla on yleensä kotona käytössä tuo purkkiversio, mutta monesti tykkään ostaa reissuja varten tuon tuubin. Se kulkee helpommin mukana, eikä vie niin paljoa tilaa.

P1011639 P1011627
Parasta tässä tuotteessa on ehdottomasti se, että sitä voi käyttää kasvojen lisäksi myös muualle kroppaan. Vaikka mun laatikoista löytyy monia vartalovoiteita, niin monesti suihkun jälkeen päädyn sipaisemaan tätä Nivea Softia kropan kuiviin kohtiin. Se nyt kun vaan yksinkertaisesti on niin kätevää käyttää yhtä ja samaa tuotetta useampaan tarkoitukseen.

Koostumukseltaan voide on todella kevyttä ja imeytyy helposti iholle. Tykkään myös siitä, että tuotetta voi huoletta levittää kasvoille vaikka pari minuuttia ennen meikin tekemistä. Se sopiikin siis loistavasti myös kiireisiin aamuihin, kun ei ole aikaa odotella naamarasvan kuivumista. Toiset kun tuppaavat olemaan niin tuhteja, että niiden imeytymiseen menee aina oma aikansa.

Ei unohdeta myöskään sitä faktaa, että nämä purkit ja tuubit eivät kustanna muutamaa euroa enempää, mutta ovat siitä huolimatta todella riittoisia. Lisäksi näitä ei tarvitse lähteä metsästämään mistään hienoista kosmetiikkamyymälöistä, sillä näitä löytyy hyvin suurella todennäköisyydellä just sun naapurissa sijaitsevasta ruokakaupasta.

P1011630
No johan oli myyntipuhe - mutta olkoon! Mä tykkään tästä tuotteesta todella paljon ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos et ole vielä testannut. Myyntipuheesta huolimatta en ole saanut tästä postauksesta mitään korvausta, eikä se ole minkään sortin yhteistyössä tehty. Halusin vain tulla jakamaan teille yhden mun pitkäaikaisista suosikkituotteista.

Päivän kysymys: Mikä on sun luottotuote ihonhoidossa?

2 comments

  1. Replies
    1. Valitettavasti mulle ei riitä pelkkä vesi, mutta se on kyllä yksi parhaista! Etenkin juomana ;)

      Delete

Thanks for leaving your mark!