Lepoa ja joululeffoja

IMG_9922
Terkkuja täältä peiton alta! Oon viettänyt viimeiset neljä päivää tiiviisti sängyn pohjalla pakollisia ulkoiluhetkiä ja jääkaapilla ravaamisia lukuunottamatta. Sain nimittäin I love me -messujen jälkeen itselleni jostain kunnon flunssapöpön. Tää ei kyllä sinänsä ole mikään yllätys, sillä mun kroppa purkaa stressiä yleensä juurikin näin - sairastamalla. Viime päivät onkin siis menneet hyvin pitkälti päikkäreitä nukkuessa, joululeffoja katsoessa ja koirakaveria rapsuttaessa.

Ne jotka tuntee mua yhtään paremmin, niin tietää, että paikallaan oleminen ei ole mun vahvuuksia. Mun pitäisi jatkuvasti olla tekemässä jotain tai vähintään pyöritellä jalkoja, jotta saisin jotain liikettä mun keholle. Nyt oonkin siis haastanut itseäni oikein kunnolla, sillä viime päivinä mä en ole tehnyt yhtään mitään. Oon puhtaasti vaan antanut kropalle tilaa ja aikaa parantua pysymällä lämpimässä peiton alla ja nukkumalla niin paljon, kuin vain hyvältä tuntuu. Ja pakko sanoa, että nyt alkaa olla aika totaalisen levännyt olo!

Pahin tauti alkaa olla selätettynä, mutta nenä on yhä tukkoinen ja toivon, että säästyisin edes tän yhden kerran poskiontelotulehdukselta. Vielä olisi kuitenkin viikonloppua jäljellä ja oon päättänyt, että otan rennosti aina sinne maanantaiaamuun asti. Toivottavasti sitten pääsen aloittamaan uuden viikon energisenä ja terveenä. Joten ei kun seuraava joululeffa pyörimään ja takaisin löhöilyn pariin. Ihanaa viikonloppua teille!

Editointi: Omaa käsialaa

No comments

Thanks for leaving your mark!