Uusi elämä Helsingissä

PA072253

Se ei ole mikään salaisuus, että mä aloitin psykoterapian syyskuussa. Kerron siitä enemmänkin ylpeänä kaikille, sillä uskaltauduin viimein hakemaan tarvitsemaani apua. Ja nyt maailman ihanin nainen auttaakin mua löytämään itseni ja käymään läpi mun tunteita monien vuosien ajalta. Oon ikuisesti kiitollinen jokaiselle teistä, jotka valitsette kyseisen ammatin itsellenne. 

Näiden terapiakäyntien myötä oon alkanut käyttämään paljon aikaa omien tunteiden tunnistamiseen sekä oman itseni etsimiseen. Monesti kotona istun värityskirjan kanssa tai maalaan, jotta saan ajatukset kulkemaan. Se fyysinen käsillä tekeminen ja luovuuden purkaminen kun tuntuu toimivan mulle.

PA072247

Ollaankin tultu yhdessä siihen tulokseen, että mun on tärkeää alkaa tekemään asioita itseäni varten ja alkaa rakentamaan mulle elämää tänne Helsinkiin. Sellaista pysyvää elämää, johon kuuluu töiden lisäksi myös kaverit, omien kotikulmien tunteminen ja harrastukset. Naapurustoon tutustuu nopeasti pienen karvakamun ansiosta, sillä se rakastaa tutustua uusiin koirakavereihin, ihmisiin ja hakea rapsutuksia. Musta onkin aivan ihanaa, kun aamuisin meille on tullut jo muutama tuttu lenkkikaveri, joiden kanssa ollaan joka päivä samaan aikaan liikenteessä. Siinä karvakuonot vaihtaa omat kuulumisensa ja me kaksijalkaiset omamme. 

Seuraavaksi mun tavoitteena onkin laajentaa omaa kaveripiiriä täällä, ja koittaa tutustua niihin omanikäisiin ja samanhenkisiin tyyppeihin. Oon siinä suhteessa aina ollut hyvin ujo, mutta karu faktahan on, että kotoa käsin on hankalaa tutustua uusiin ihmisiin. Mutta onneksi some on kuitenkin kätevä apuväline siinäkin! Seuraavaksi siis ajattelin naputella meidän alueen FB-ryhmään pienimuotoisen viestin ja kysellä, josko sieltä löytyisi samanhenkistä väkeä. Hui, mua jännittää! Mutta, ehkä se on hyvä, sillä yksi mun lemppariquoteista on:

 "Life begins at the end of your comfort zone."

Kuvat: Pinja Finell
Editointi: Omaa käsialaa

4 comments

 1. Ihanan rehellistä ja kaunista tekstiä sulla! Ja tervetuloa Helsinkiin <3! Vaikka asunkin nyt vuoden muualla, on se silti munkin koti :).

  https://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos ihanasta kommentista <3 Kyllä tää Helsinki on aika mahtava paikka olla ja elää!

   Delete
 2. Helsinki on ihana kaupunki! Uskon että sillä on paljon annettavaa sulle! Kavereita tuut varmasti saamaan. Vaikutat ihan huipputyypiltä! :) p.s.eksyin sun blogiin randomisti ja ehdottomasti alan lukee enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ihanaa, kun eksyit tänne ja tykkäät sisällöstä! ♥ Helsinki on kyllä tähän mennessä ollut aivan mahtava paikka olla.

   Delete

Thanks for leaving your mark!