3 x ihana koti

Mun kodissa on vietetty joulua marraskuun ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta heti uuden vuoden jälkeen joulukuusi ja -koristeet saavat väistyä. Tässä kohtaa mulle yleensä iskee myös suuremman luokan sisustusinspiraatio ja haluan kehittää kotiin jotain uutta ja kivaa. Tällä kertaa mulla on hyvin selkeä visio siitä, millaista kotia haluan lähteä rakentamaan vuoden vaihteen jälkeen. Se pursuaa väriä, kasveja, iloa ja inspiraatiota. Siinä kodissa on hyvä olla ja se kuvastaa mua.

plants

VIHERKASVIT

Mä olen viimeisen vuoden aikana ihastunut erilaisiin viherkasveihin ja sen huomaa myös mun kodista. Hyllyt on täyttyneet monenlaisista kasveista, joita koristaa erilaiset omaa silmää miellyttävät ruukut. Muutama kasvi suuttui viimeisimmästä muutosta, joten ensi vuoden puolella pitää todennäköisesti suunnata kasvikaupoille! Mutta se ei mua haittaa ollenkaan, mikä oliskaan ihanampaa kuin löytää uusia suloisia kasveja kotiin.


comfybed

ÖVERIMUKAVA SÄNKY

Mun 27 neliön asuntoon ei tällä hetkellä mahdu sohvaa tai nojatuolia, joten suurin osa ajasta tulee vietettyä sängyllä. Siksi mä haluankin tehdä siitä erityisen mukavan paikan hengailla. Oli sitten yö tai päivä. Teen kerran viikossa myös etätyöpäivän, joten isot tyynykasat muuntautuu silloin kätevästi myös työpöydäksi, heh. Ostoslistalla on muutama uusi viltti kulahtaneiden tilalle sekä tietenkin kasa pehmoisia tyynyjä.


colors

VÄRIT

Ihannoin aiemmin sellaista ultramodernia ja väritöntä sisustusta. Viime aikoina se on kuitenkin saanut väistyä erilaisten värien ja tekstuurien tieltä. Jotenkin ne värit vaan tuovat sellaista kodikkuutta, jota en saanut rakennettua sillä yksinkertaisemmalla paletilla. Ehkä siitä syystä, että mun huone on pienestä tytöstä asti pursunnut jos jonkinmoista tavaraa ja väriä. Eipä siinä tosin mun mielestä mitään vikaa ole. Kukin tavallaan!

Mihin sisustustyyliin sä oot viimeaikoina ihastunut?

Kuvat: Pinterest

No comments

Thanks for leaving your mark!