Korvakoruilla persoonaa esiin!

studio-em-korvikset Mä olen löytänyt uuden ihastuksen kohteen, nimittäin korvakorut! Erityisesti mun silmää miellyttää käsityönä tehdyt kotimaiset korut, joissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. Tein viimeisimmät korulöydöt Studio em -putiikista, jossa mukaan tarttui nämä kaksi kuvissa vilahtavaa paria. 

Mä olen allerginen hyvin monille korvakorujen metalliosissa käytettäville materiaaleille ja ennen pystyinkin käyttämään korviksia vain noin kerran viikossa. Silloin en niin jaksanut panostaakaan niihin, kun tiesin käyttökertojen jäävän hyvin vähäisiksi. Ne korvikset, jotka päädyin ostamaan olivat yleensä ketjuliikkeiden mahdollisimman näyttävät ja kimaltavat yksilöt. Silloin ajattelin, että näyttävyys vaatii nimenomaan sitä kimalletta ja feikkitimantteja (nehän muuten painoi ja paljon!). Nyt en voisi olla enempää eri linjoilla.

P3169858

Nykyään korviskaupoilla mun silmään pistää ensimmäisenä värit ja muodot. Mitä mielenkiintoisempi, sen houkuttavampi! Tykkään leikitellä väreillä ja eriskummallisilla muodoilla. Myös materiaalit ja niiden valinta kiinnostaa. Tämä kuvissa näkyvä musta pari on valmistettu pyöränkumista. Eipä uskoisi, että siitäkin saa näin upeita koruja tehtyä! Nämä korvikset ovat ihanan kevyet ja simppelit, mutta samalla tuovat kivasti särmää päivän asuun. 

Nuo harmaan/hopean sävyiset nappikorvikset puolestaan on valmistettu laserleikatusta koivuvanerista. Monesti nappikorviksissa mulle tulee ongelmaksi se, että korvareiät eivät saa tarpeeksi tilaa hengittää ja se puolestaan aiheuttaa kivuliaan reaktion. Näissä on kuitenkin niin laadukkaat metalliosat ja lukitus, että takaosan pientä metallipalaa voi siirtää asteittain lähemmäs korvaa. Monissa ketjuliikkeiden koruissa tuo lukitus on hyvin löysä, eikä sitä voi mukauttaa itselleen sopivaksi.

P3169863
Korviksilla voi helposti tuoda omaa persoonaa esiin ja luoda simppelistäkin asusta mielenkiintoisen. Nykyään saatan käyttää yhden viikon aikana samaa asua parikin kertaa, mutta vaihdan korvikset tekemään kokonaisilmeestä hieman erilaisen. Maanantaina päällä ollut asu näyttää aivan erilaiselta keskiviikkona, kun vaihtaa simppelit nappikorvikset värikkäisiin hapsukorviksiin. 

Millaiset korvikset on sun lempparit?

No comments

Thanks for leaving your mark!