Ystäväkirja 2019

Ihanaa huhtikuun alkua tyypit! Mietin, että mikä olisi tarpeeksi kevyt aloitus tälle kuukaudelle ja sitten törmäsin Mikaelan blogissa ystäväkirja-haasteeseen. Mun mielestä oli aivan huippuhauskaa täytellä kavereiden ystäväkirjoja silloin lapsena ja mulla itsellänikin oli vaikka kuinka monta erilaista. Jos en ihan väärin muista, niin ala-asteella jokaisen vuoden alussa piti hankkia uusi. Mutta mennäänpä nyt vuoden 2019 vastauksiin, joita tällä kertaa raapustelee pian 25-vuotta täyttävä nainen. 

P3219937 Nimeni on Tytti-Kaarina Myöhänen

Syntymävuoteni on 1994

Perheeseeni kuuluu 1,5-vuotias Kleinspitz Jasu, äiti & isäpuoli, iskä & äitipuoli, 4 pikkuveljeä ja 2 pikkusiskoa. Maailman ihanimpia kaikki ♥

Joskus minusta tulee iso. Tää oli mun vakkarivastaus ystäväkirjoissa silloin pikkutyttinä. Menköön se vielä tänäänkin!

Rakastan fiilistelyä. Voisin fiilistellä oikeastaan ihan kaikkea ja koska vaan. Mikään ei oo parempaa, kuin laittaa hyvät musiikit soimaan ja sukeltaa täysin sellaiseen omaan kuplaan. 

Vihaan tiskaamista.

Haaveilen tulevasta kesästä ja siitä, että pääsen viettämään paljon aikaa ihanien ihmisten kanssa! Sekä täydellisestä vaatekaapista.

P3219954

Minua pelottaa, että joku mun läheinen kuolee.

Täydellinen mies - onko sellaista? Mutta mielellään kelpuuttaisin sellaisen hieman rosoisen tyypin, joka jaksaa mun hölötyksiä, tykkää rapsutella koiria ja viihtyy mun lempi-ihmisten seurassa. Ja tietenkin, ostaa mulle suklaata.

Kirja tai elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä on Fast & Furious 7. Käytiin katsomassa se kavereiden kanssa silloin kun olin vaihdossa ja muistan vieläkin, kuinka kaikki jäbät vain tuijotti, että me tytöt ruvettaisiin itkemään siinä lopussa :-D Mutta tän leffan soundtrackia tuli kuunneltua tosi paljon vaihtovuonna, joten ihan senkin takia valitsen kyseisen elokuvan tähän kohtaan.

Parin viinilasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta Paramorea, Bullet For My Valentienea, Papa Roachia ja Five Finger Death Punchia. Ja laulan kurkku suorana, tottakai!

Noloin tv-ohjelma, mistä pidän on Keeping up with the Kardashians. Tiedän niistä ihmisistä oikeastaan kaiken, mitä tavallinen tallaaja voi tietää...

Salainen taitoni on tavaroiden mahduttaminen mahdollisimman pieneen tilaan. Ette uskokaan, paljonko tavaraa pieneen käsilaukkuun mahtuu! Tai kuinka monta paria sukkia saan ängettyä kumisaappaan sisälle muutossa.

Salainen paheeni on kynsien repiminen. En tiedä kuinka salainen se tosin on, kun kynnet näyttää joka päivä aivan kamalilta :--D

P3219951 P3219949

Itkettää kertoakin, mutta itken aina kun jossain leffassa tai sarjassa joku menee naimisiin! Tulee heti tippa linssiin, kun ihmiset on niin aidosti onnellisia. Siis niin aidosti, kuin elokuvissa voi olla.

Haluan osata pitää kodin siistinä ja tehdä ruokaa! Musta olisi ihanaa olla kunnon kodin hengetär. Ainut vaan, että kokkaaminen on tylsää ja oon liian laiska siivoamaan enemmän kuin kerran viikossa. Joten mun lattiat onkin jatkuvasti täynnä koirankarvoja ja vaatekasoja, ja syön riisiä kanakastikkeella.

Kahta en vaihda ja ne ovat sotkunuttura ja bändihupparit.

Hymyilen kun näen koiria. Tai vauvoja. Tai koiravauvoja! ♥

Lempiherkkuni on SUKLAA!!!

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: joskus tarpeeksi hyvä riittää.

2 comments

Thanks for leaving your mark!